Klaar om je Lichaam te Transformeren door Training?

Een gepersonaliseerd trainingsschema, samengesteld door een professional, biedt individuele begeleiding en optimaliseert doelgerichte oefeningen voor een effectieve, op maat gemaakte fitnesservaring.

"Stel Persoonlijke Doelen"

Een op maat gemaakte trainingsschema van RickFit is ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken, of je nu  spiermassa wilt opbouwen, vet wilt verliezen of je lichaam wilt vormen. Het trainingsschema wordt helemaal persoonlijk ingericht op basis van jouw doelstellingen.

Persoonlijk

In tegenstelling tot het “one size fits all” principe, begrijpen we dat iedereen unieke behoeften, lichaamstypes en doelstellingen heeft.

Meetbaar

Door progressief te belasten en het opschrijven van je resultaten tijdens je training is het resultaat meetbaar te maken.

Variatie

Het variëren van oefeningen, herhalingen, rust en hoe consistent je traint zorgt dat je lichaam steeds nieuwe prikkels ervaart.

Motivatie

Een trainingsschema helpt je naar een bepaald doel toewerken. Je kiest een doel uit en bepaalt het aantal weken dat je nodig hebt om hier te komen.

Resultaten

Populaire Producten

Trainingsschema

Training en Voeding

Voedingsschema

Voltooi de bestelling

Vul de benodigde gegevens in en voltooi de bestelling. Na betaling zal je via de mail een linkje ontvangen met een vragenlijst.

Vul vragenlijst in

Vul deze vragenlijst zo goed en eerlijk mogelijk in. Alle antwoorden zullen alleen voor RickFit beschikbaar zijn en niet worden gedeeld met derden.

Binnen 72 uur geleverd

De antwoorden uit de vragenlijst zullen grondig geanalyseerd worden. Op basis hiervan zal een trainingsschema gemaakt worden dat voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Deze kan je binnen 72 uur op je opgegeven mail verwachten.

Hoe het werkt

RickFit ontwerpt gepersonaliseerde trainingsschema’s die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Hierbij gaat het niet om standaardoplossingen, maar om maatwerk dat je helpt je optimale fitnessniveau te bereiken.

Neem contact op