Klaar om je lichaam te transformeren?

RickFit biedt een reeks online coaching trajecten aan die zijn ontworpen om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken. Met mijn expertise en ervaring biedt ik persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij elke stap.

Effectieve Begeleiding

Online Coaching voor iedereen

Online fitness coaching biedt flexibiliteit doordat je zelf kan bepalen waar jij wilt sporten, of het nu in de sportschool, buiten of binnen is. Gepersonaliseerde programma’s en monitoring op afstand zorgen voor effectieve begeleiding en intrinsieke motivatie. 

Gratis Intake Gesprek

Start je fitnessreis met een persoonlijk intakegesprek waarin we je doelen, achtergrond en eventuele uitdagingen bespreken. Op basis hiervan zal een persoonlijk en op maat gemaakt plan ontwikkelt worden dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Op Maat Gemaakte Trainingsschema's

Ontvang doelgerichte trainingsschema's die zijn afgestemd op jouw fitnessniveau en doelstellingen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algehele fitheid wilt verbeteren, onze op maat gemaakte programma's helpen je op weg naar succes.

Voedingsschema's voor Optimaal Resultaat

Voeding is essentieel voor het behalen van fitnessdoelen. Ontvang gedetailleerde voedingsschema's die afgestemd zijn op jouw doelen. Of je nu wilt werken aan gewichtsverlies, spieropbouw of algemene gezondheid, RickFit biedt de begeleiding die je nodig hebt.

Online Coaching Sessies voor Motivatie en Kennis

Ervaar de kracht van online coaching sessies, ontworpen om je te motiveren, je kennis te vergroten en al je vragen te beantwoorden. RickFit staat klaar om je te begeleiden op je fitnessreis, waarbij we samen werken aan jouw succes, stap voor stap.

Resultaten

Before After Rick Loonen RickFit Personal training
Before After

Online Coaching Pakketten

Brons

Basis Begeleiding
39
99
Maandelijks
 • Gratis Intake gesprek
 • Startmeting
 • Training schema
 • Voeding schema
 • Maandelijkse online coachingsessie
 • Maandelijkse aanpassingen

Zilver

Uitgebreide Ondersteuning
39
99
Maandelijks
 • Gratis Intake gesprek
 • Start- en eindmeting
 • Training schema
 • Voeding schema
 • Tweewekelijkse online coachingsessie
 • Wekelijkse aanpassingen

Goud

Premium Begeleiding
39
99
Maandelijks
 • Gratis Intake gesprek
 • Start- en eindmeting
 • Maandelijkse tussenmeting
 • Training schema
 • Voeding schema
 • Wekelijkse online coachingsessie
 • Voortdurende aanpassingen
 • Prioritaire respons op vragen

Hoe het werkt

RickFit biedt een reeks online coaching trajecten aan die zijn ontworpen om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken. Met mijn expertise en ervaring biedt ik persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij elke stap.

Oriëntatie

Bekijk wat online coaching jou kan bieden en bedenk alvast voor jezelf welk doel jij wilt bereiken. Meld je vervolgens aan door op de knop hier links te drukken.

Gratis Intake

Nadat je jezelf hebt aangemeld zullen we samen online een gratis intake gesprek houden. Hierin zullen we onder andere jouw doelstellingen en voorkeuren bespreken.

Lichaamsmeting

Na het intake gesprek zullen we een fysieke afspraak maken om een lichaamsmeting af te nemen. Deze zal plaatsvinden in Made. Mocht je hier niet in de buurt wonen, kunnen we dit ook online doen.

Start

Laten we met volle energie beginnen! Rick staat klaar om een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema te leveren dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en doelen. En het beste is, we passen het schema flexibel aan naarmate je vordert. Tijdens dit avontuur houden we regelmatig contact om obstakels te bespreken en successen te vieren, alles voor een optimaal proces.

FAQ

Veel gestelde
vragen

Online fitness coaching biedt de flexibiliteit om op elk moment en overal te trainen, afgestemd op jouw schema. Met persoonlijke begeleiding van ervaren coaches en toegang tot op maat gemaakte trainingsplannen en voedingsadviezen, brengt online coaching de sportschool naar jou toe, waardoor je jouw fitnessdoelen kunt bereiken op een manier die past bij jouw levensstijl.

Onze online fitnesscoaches beginnen met een grondige evaluatie van jouw fitnessniveau, doelstellingen en eventuele beperkingen. Op basis daarvan ontwikkelen ze een gepersonaliseerd trainingsprogramma en voedingsadvies. Regelmatige check-ins en feedbacksessies stellen ons in staat om jouw vorderingen bij te houden en het programma indien nodig aan te passen, zodat het altijd aansluit bij jouw evoluerende behoeften.

Onze online fitnesscoaching is toegankelijk voor alle fitnessniveaus, van beginners tot gevorderden. Onze coaches zijn er om jou te begeleiden, ongeacht jouw ervaring of achtergrond. We beginnen met een zorgvuldige beoordeling en ontwikkelen dan een programma dat past bij jouw niveau en doelstellingen. Met constante ondersteuning en motivatie helpen we jou om op een effectieve en veilige manier weer fit te worden, ongeacht jouw startpunt.

Neem contact op

Word Fit Met RickFit

Aanmelden Online Coaching