Contact

Ben je gereed voor een transformatie van je lichaam en wil je beginnen met persoonlijke begeleiding, inclusief online trainingsschema’s en voedingsadvies? Bewaar dan mijn telefoonnummer en neem gerust contact op via een belletje of een berichtje!

Personal training Breda en omgeving Oosterhout

Email

info@rickfitnu.nl

Telefoon

+31 6 18 59 53 85

Instagram

rickfit_

TikTok

rickloonenn

FAQ

Veel gestelde
vragen

Online fitness coaching biedt de flexibiliteit om op elk moment en overal te trainen, afgestemd op jouw schema. Met persoonlijke begeleiding van ervaren coaches en toegang tot op maat gemaakte trainingsplannen en voedingsadviezen, brengt online coaching de sportschool naar jou toe, waardoor je jouw fitnessdoelen kunt bereiken op een manier die past bij jouw levensstijl.

Onze online fitnesscoaches beginnen met een grondige evaluatie van jouw fitnessniveau, doelstellingen en eventuele beperkingen. Op basis daarvan ontwikkelen ze een gepersonaliseerd trainingsprogramma en voedingsadvies. Regelmatige check-ins en feedbacksessies stellen ons in staat om jouw vorderingen bij te houden en het programma indien nodig aan te passen, zodat het altijd aansluit bij jouw evoluerende behoeften.

Onze online fitnesscoaching is toegankelijk voor alle fitnessniveaus, van beginners tot gevorderden. Onze coaches zijn er om jou te begeleiden, ongeacht jouw ervaring of achtergrond. We beginnen met een zorgvuldige beoordeling en ontwikkelen dan een programma dat past bij jouw niveau en doelstellingen. Met constante ondersteuning en motivatie helpen we jou om op een effectieve en veilige manier weer fit te worden, ongeacht jouw startpunt.

Neem contact op